jeanine_commpagnon_248x800_nw
Voor bedrijven met ambitie is er Commpagnon.

Samen-werken met waardering

Een Commpagnon, dat is iemand waarmee je samenwerkt. Dat ben ik; een tijdelijke collega die meewerkt aan jouw doel. Vooraf denk ik mee over het gewenste resultaat en hoe we dit gaan bereiken (strategie). Natuurlijk kan ik bijdragen aan de uitvoering ervan.

Naast ondernemend ben ik resultaatgerichte zelfstarter met probleemoplossend vermogen en een groot verantwoordelijkheids-gevoel. Ik functioneer beter in een coöperatief team, waar het onderlinge contact plezierig is (i.t.t. een uitgesproken competitieve omgeving). Ik heb gevoel voor bestuurlijk verhoudingen en ben me ervan bewust dat jouw relaties voor je belangrijk zijn.

Voor enthousiaste, wervende teksten kun je bij mij terecht: beleid-, product- of dienstinformatie herformuleer ik naar heldere taal die begrijpelijk en relevant is voor de doelgroep.

Opdrachtgevers huren mij in voor:

  • Project-communicatie
  • Campagne-management
  • Marketing-communicatie
  • Vaststellen van onderscheidend Vermogen
  • Opstellen van ondernemersplannen
  • Redactie en tekstschrijven (B1)

Ambitie: ik voeg graag waarde toe aan projecten die te maken hebben met energie, afval scheiden en duurzaamheid.

Tip:
Kijk via LinkedIn of we gezamenlijke contacten hebben.
Je mag altijd vragen naar samenwerkingservaringen aan eerdere opdrachtgevers!