home_commpagnon_248x800_nw
Voor bedrijven met ambitie is er Commpagnon.

ABN Amro

Sinds 1 januari 2013 geldt het provisieverbod; hypotheekadviseurs mogen niet meer worden beloond door de bank of verzekeraar van wie zij de producten verkopen. Dit geldt ook voor de tussenpersonen die hypotheken verkopen van ABN Amro Intermediaire Verkoop.

Wie een hypotheek nodig heeft, betaalt sindsdien een factuur voor onpartijdig financieel advies. Huizen-kopers doen er dan ook goed aan om voorbereid naar een adviseur te gaan. Immers; hoe beter voorbereid, hoe beter je kan beoordelen of een financieel product bij je past. Maar waar moet je je inlezen? Precies hiervoor bedacht ABN AMRO Berend Beagle.

BerendB.nl
BerendB.nl is een speciale website met onpartijdige informatie over het vinden, (ver-)kopen en bezitten van een huis. Objectief, begrijpelijk en net zo onafhankelijk… als een hypotheekadviseur.
Een site van ABN AMRO met onafhankelijke informatie die ook nog eens vrij is van commerciële aanbevelingen?
Ja, echt waar. Kijk maar op BerendB.nl. Dan zie je dat o.a. het NIBUD en de Consumentenbond aan de content bijdragen

BerendBeagle_2013_Banner_230x230px_1wt

 BerendB.nl biedt consumenten:

  • Algemene, onpartijdige informatie over woonwensen en het bezitten of (ver)kopen van een huis.
  • Heldere info voor huizenkopers die zich nog oriënteren. Dankzij deze basisinformatie praat je eenvoudiger met je financieel adviseur en kun je gerichter vragen stellen.
  • Slimme manier van info zoeken die lijkt op hoe Google werkt: toets een vraag in en de info verschijnt. Heel makkelijk!

Commpagnon | Jeanine Schaart schreef een deel van de content van BerendB.nl en kreeg hiervoor een goede aanbeveling.