aanbeveling_commpagnon_248x800_nw
Voor bedrijven met ambitie is er Commpagnon.

“Jeanine doet wat ze belooft en is erg flexibel in haar werk. Dat maakt haar inzetbaar op meerdere vlakken. Ik heb haar ervaren als een collega waarmee het prettig samenwerken is, maar bovenal als een warm mens.”
Liselotte Dekkers – ABN AMRO MeesPierson

“Kennis en ervaring van het communicatie vak kwamen duidelijk naar voren en verder heb ik haar ervaren als een perfecte teamspeler. Zeer tevreden!
Gerber de Lange – Politie Amsterdam-Amstelland

“Jeanine is een enthousiaste, open en sociale collega die zich de materie snel eigen maakt. Jeanine toont veel eigen initiatief en schrijft duidelijke, pakkende teksten die lekker lezen en klantgericht zijn.”
Patrick van Dijk – ABN AMRO Intermediaire Verkoop

“Ik ben erg onder de indruk geraakt van haar professionele en gedegen aanpak. Ik heb gezien hoe zorgvuldig ze is in haar voorbereiding, uitvoering en afronding. Daarbij kan zij ook schrijven op een manier waardoor mensen zichzelf werkelijk gezien en gehoord voelen.”
Ingrid Bakker – Politie Amsterdam-Amstelland

“Jeanine is intelligent en ondernemend met een snelle en open mind. Zeer aan te bevelen als communicatie adviseur in complexe organisaties die verwikkeld zijn in strategische veranderingsprocessen.”
Ella Arps – Transformeren.nl

Lees alle, volledige, aanbevelingen op LinkedIn